Jag har tagit studenten!

20190607_FotografTobiasAlm__Web.jpg

Äntligen har dagen kommit, när ditt älskade barn tar studenten!

Att ta studenten är en spännande dag, med mycket blandade känslor. Allt från spänning inför utspringet, glädjen att få krama sina vänner och släktingar efteråt. Att få bli uppvaktad av sina närmaste. Men det är också en dag som går väldigt fort, för både er som föräldrar och er student, med många moment och stunder som bara springer förbi.

Både som student och föräldrar är det svårt att minnas alla dessa stunder och alla instagram/facebook inlägg glöms snabbt bort. Det är inte ovanligt att be en släkting eller vän med en dyr kamera ta en massa bilder, läs tips, och sätta ihop ett fotoalbum. Det blir också ett minne för livet, kanske inte det ni hade tänkt er dock.

Vi fångar din student

Vår studentfotografering går ut på att fånga alla moment av att ta studenten för att samla dem i ett fotoalbum. Vi gör allt för att fånga dem unika stunderna från hela dagen, så att du kan ta fram dem till återföreningen 20 år senare.


20190608_FotografTobiasAlm_2585_Web.jpg

Planering

Planering innan tar 1 timme. Då hinner vi gå igenom schemat och viktiga hålltider så att vi inte missar några viktiga moment.

Förberedelser

Det tar ungefär 45 min att fota förberedelserna när studenten gör sig i ordning på morgonen. Att ta studenten är viktigt, och man klär upp sig extra fint. Detta är ovärderliga minnen att ha.

Utspringet

Tiden varierar lite från skola till skola, men normalt tar det 30-45 min. Det är så mycket som händer under utspringet att det är svårt att hinna med att njuta av allt. Det är väldigt trevligt att kunna åter njuta allting allt vi ett senare tillfälle.

Mottagning

Under mottagningen så fotograferar vi alla gäster, mat och detaljer. Vi tar bilder på presentbord, buketter, dukningar. Oftast har ni lagt ner mycket tid på alla förberedelser.

Föräldrarnas tal

En viktig del är föräldrarnas tal som oftast är väldigt känslosamt. Detta är minnen som definitivt vill bevara. För att göra det så bra som möjligt så använder vi extra ljussättning för att fånga talet.

Presentöppning

Precis som föräldrarnas tal är presentöppningen något man inte vill missa. Även här använder vi extra ljussättning för att bilderna skall bli så bra som möjligt.

Fest och Mingel

Studentmottagningar slutar oftast med fest och mingel vilket vi givetvis också fotograferar.

Kommer du i håg när…

Att ta studenten är en minne för livet som förtjänar mer än att bara bli några likes i släktens Instagram-flöde. VI är av den bestämda åsikten att bilder gör sig bäst när dom är printade. Och det finns inget trevligare än när man tar fram ett fotoalbum som man kan sitta och titta igenom tillsammans med sin bästa kompis, mamma och pappa eller visa sina barn.