Det här är vår familj

20190109_FotografTobiasAlm__Web.jpg

När man är en familj så blir det lätt att tiden springer iväg, och innan man vet ordet av är barnen stora och utflugna. Som föräldrar försöker man hinna med att ta många bilder på familjen under åren, för att fånga alla fina minnen. Men precis som många inte är vana att stå framför kameran, är många otroligt ovana att stå bakom en kamera, och bilderna lyckas inte fånga stunden. Ett annat problem är att det blir lätt att bilderna försvinner i mängden på Facebook eller Insta tillsammans med alla kattklipp.

Vi tycker att dem bilder gör sig bäst när dem är utskrivna och hänger på väggen eller finns i ett fotoalbum, så att ni, släkt och vänner kan njuta av minnena.

Vi fixar er familjefotografering

För oss är det viktigt att hela upplevelsen kring en familjefotografering är så bra som möjligt, allt från planeringen till slutresultatet. Nedan finner ni en kortare beskrivning på hur det kan gå till, som vi givetvis anpassar efter era behov. Hör av er till oss så berättar vi gärna mera.

Hur funkar en familjefotografering ?

En familjefotografering tar cirka 3 timmar. Det kan tyckas som en ganska lång tid, men oftast är det ganska lagom. Då hinner vi fotografera på 2-3 platser, och då finns det även tid för ett klädbyte för att öka variationen i bilderna.

Planering

Innan vi kör igång så planerar vi tillsammans vilken still ni vill ha på era bilder. Detta gör vi med en sk mood board. Vi kommer även att försöka lära er närmare för att förstå era unika karaktärsdrag. Vi pratar även igenom lite detaljer så som kläder, plats etc. Allt för att ni ska få unika bilder.

Fotograferingen

Själva fotograferingen tar som tidigare nämnt 3 timmar. Under dem här 3 timmarna så kommer vi att se till att vi har så roligt som möjligt. Vi coachar hur ni skall posera framför kameran, så att ni känner er bekväma och avslappnade.

För att ni ska få bilder med variation så fotar vi på 2-3 olika platser, och en del brukar även vilja byta kläder.

Urval för utskrift

Vi anser att bilder gör sig bäst i album eller som tavlor. Efter fotosessionen kommer vi att ta fram ett första utkast på bilderna som ni får gör ett urval ifrån. Ni har då även möjlighet att komma med förslag på ändringar kring editeringen. När ni är nöjda med ert urval så färdigställer vi bilderna. Ni får ge ert slutgiltiga godkännande innan bilderna framkallas. Det går att göra ytterligare förändringar av bilderna mot en extra avgift .

Åh, dem var så söta när dem var små

Som sagt, tiden går fort och barnen växer upp som ogräs. Innan med vet ordet av har dem börjat på Högskola eller gör militärtjänst. Bilder på familjen, som syns i ert hem är ett perfekt sätt att minnas dem, och för släkt och vänner att få ta del av era minnen.