Hon sa JA!

wedding_campaign.png

NYHET!

Då detta är något av ett nytt erbjudande så har vi väldigt förmånliga erbjudanden på bröllopsfotografering. Vi söker 3 par som kan tänka sig att ställa upp för bilder till vår portfölj. Kontakta oss om ni är intresserade!

Att gifta sig ör något underbart ! Man läger ner mycket tid och pengar på att det skall bli minnesvärt och speciellt, och man bjuder in släkt och vänner från när och fjärran.

Vi följer er hela dagen

När man gifter sig flyger tiden förbi, och det är svårt att komma ihåg allt som händer. Som bröllopsfotografer följer vi er hela dagen som fotojournalister, och dokumenterar allt.

Planering

För att bröllopsfotograferingen skall bli så bra som möjligt så börjar planeringen långt innan själva bröllopet. Vi sitter ner och diskturer era visioner på bröllopet, går igenom körschemat och vilka olika typer av bilder ni vill ha. Ända fram tills själva bröllopsdagen kommer vi att täta kontakter, för att vi tillsammans skall kunna finsjustera all detaljer.

Förträff eller förlovningsfotografering

För att bröllopsfotografering av på själva bröllopet skall bli så bra som möjligt kan man ha en förträff där vi tar lite bilder så att ni får lite kameravana. Istället för en förträff, så kan vi fotografera er förlovning.

Förberedelserna

Det händer som sagt mycket på en bröllopsdag. Att dokumentera förberedelserna som både brud och brudgum gör på morgonen blir alltid trevlig minnen.

Vigseln

Vigseln är självaste högpunkten, och vi är givetvis med och fångar allt på bild.

Mottagning och fest

Efter vigseln är det dags för mottagning, tal och fest. Förutom att fånga alla nära vänner och familj på mottagningen, så fotograferar vi även alla detaljer så som dukning och blommor.

Bröllopsfotografering

Detta är den stund på dagen när vi fotograferar brudparet. Detta är något som vi har planerat tillsammans. Detta är dem bilder som man vill ha i bokhyllan, så vi länger ner lite extra tid på att det skall bli bra.

Vilket fint tal…

Det händer mycket på ett bröllop som det är kul att sitta och minnas 1 vecka, 10 år eller 50 år efteråt. Ett fotoalbum med alla vackra bilder och minnen samlade i tycker vi är det bästa sättet att komma ihåg.