Porträttfoto hos kund - Multiekonomerna

Studio Session_Multiekonomerna-571@0,25x.jpg

Porträttfoto hos kund.

Ibland kan det vara lite stressigt att fotografera hos kund, som i det här fallet blev för att jag höll på att glömma några stativ till mina blixtar. Annars är det inte ovanligt att det är själva fotograferandet hos kund som kan bli stressigt, då man inte har tillräckligt med tid med varje person. Hos Multiekonomerna så flöt allt på bra, det svåraste var att försöka likna bilderna vid hur en tidigare fotograf hade tagit porträttbilder samt att kunden villa ha något grönt i bakgrunden. Det är oerhört viktigt att man lyssnar på vad kunden har för önskemål.

För att fotograferingen skall bli så bra som möjligt så brukar jag se till att kolla in fotoplatsen några dagar innan så att jag kan planera fotograferandet i lung och ro. Detta gör jag även vid bröllopsfotografering och studentfotografering, men då är det oftast flera platser.

Det är oftast väldigt roligt att göra företagsfotografering på plats, då det blir en förändring för många i deras dagliga rutiner. Dem något nytt att prata om. Hos den här kunden så fick jag sitta med på deras fika, då jag hade riggat blixtarna i deras kafferum, vilket gör att man får en bättre förståelse för deras interna relationer.

Behöver ni bra redovisningskonsulter så hittar ni dem här: http://multiekonomerna.se/

Tobbe Alm