Porträttfotograf - Både kul och utmanande

20180927_FotografTobiasAlm_2184_Web.jpg

Att få vanliga människor att slappna av framför en kamera, är både kul och utmanande. Det är inte ovanligt att man har haft mindre bra upplevelser med att stå framför en kamera. Jag tror att det hör ihop med att man blir fotad för olika skolfoton när man är i en tid i livet när man inte har hittat sin stil eller sig själv, vilket gör att det är svårt att slappna av. Jag tror inte jag har någon bild från skolan som jag känner mig bekväm med att visa för andra.

Som porträttfotograf och bröllopsfotograf så jobbar vi mycket med att få varje person att slappna av framför kameran och ha kul. När man tar det för seriöst, eller är för nervös, så blir man oftast väldigt spänd och det syns direkt.

När jag var och fotade Vällingby Fothälsa, så hade vi gått om tid vilket också gör att det blir mera avspänt. Sedan lyckades jag även få en tid för att få fötterna omhändertagna, vilket är grymt lyxigt.

Jag kan verkligen rekommendera https://www.vallingbyfothalsa.se/ i Stockholm

Tobbe Alm